KONYA / EREĞLİ - Kazım Karabekir Ortaokulu

Nis

"Baharın en güzel çiçekleri çocuklar. Eğer gülüyorsa çocuklar, daha aydınlık olacak yarınlar. Çocuklar; bu bahar, gelecek sizin! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!"

"Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun. Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir.”

Mrt

Türk milletinin büyük mücadelesi sonunda istikbâlimizin yol haritası olan ve tarihe eşsiz bir kahramanlık destanı olarak geçen 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutluyoruz. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla okulumuzda kutlama programı düzenlendi, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı koordinasyonunda, afetlere dirençli toplum oluşturma vizyonu ile Türkiye'de yaşanabilecek her tür ve ölçekteki afet ve acil durumlara etkin müdahale için görev alacak kamu kurumları, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve gerçek kişileri bir araya getirmek, birlikte çalışma kültürünü geliştirmek, koordinasyon içerisinde hareket etme kabiliyetini kazanmak ve geliştirmek, olası afetlere karşı müdahale etme becerilerini test etme ve kabiliyet geliştirmek, toplumda farkındalık oluşturmak gibi amacıyla okulumuzda deprem tatbikatı düzenlenmiştir.

Şbt

İlçemizde düzenlenen "Geleneksel Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması'da" okulumuz öğrencilerinden Emine Ceren İNCİ "Kulami" kategorisinde ilçe birinciliğini elde ederek Konya'da yapılacak olan yarışmada ilçemizi temsil etmeye hak kazandı. Yine "Kulami" kategorisinde Bengisu BALIKÇI ilçe ikincisi olmuştur. "Mangala" kategorisinde Habibe Hümeyra ÜSTÜNDAĞ ilçe dördüncülüğünü, "Reversi" kategorisinde Güldenaz YALÇINKAYA liçe dördüncülüğü elde etmişlerdir. Yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.